Wintersportreis

 

Ook in 2025 organiseert Polentravel.nl zoals gewoonlijk weer een 9-daagse wintersportreis naar Zakopane. Deze skireis vindt plaats van vrijdag 14-02-2025 tot en met zaterdag 22-02-2025 (vakantieregio noord)  Bij voldoende belangstelling organiseren we in 2025 ook een reis voor de vakantieregio Midden en Zuid, vertrek vrijdag 21-02-2025 en we zijn dan weer thuis op zaterdag 01-03-2025

Vrijdagmiddag vertrekken we voor deze 9-daagse wintersportvakantie naar Zakopane. We gaan voor de drieendertigste keer. We zullen gebruik maken van hotel pensjonat Bel Ami. Dit is een kwalitatief goed, gastvrij hotel, waar ze hun best zullen doen om ons te verwennen. Alle ruime kamers zijn voorzien van toilet en douche. De verzorging is naar keuze op basis van half (’s ochtends ontbijt -’s middags lunchpakket) of vol pension. (’s ochtends ontbijt -’s middags lunchpakket- ’s avonds warme maaltijd) Natuurlijk kun je tussen de middag zelf iets nuttigen in een van de vele leuke en goedkope restaurantjes.

We maken gebruik van Royal Class touringcars van Bak Reizen die ons non-stop (behoudens de reguliere pauzes) en rookvrij naar Zakopane rijden. Afhankelijk van de weersomstandigheden arriveren we daar op zaterdag op ongeveer 11.00 uur. De dagen daarna kan men doorbrengen zoals men dat zelf het liefst wil. Het uitgangspunt van deze reis was en is nog altijd ;” Niets moet, alles mag, zolang anderen er maar geen last van hebben”. Dit is steeds een succesvol uitgangspunt gebleken ! Wij zijn nog nooit iemand tegengekomen, die zich tijdens deze wintersportreis liep te vervelen. Het doorkomen van de dagen en avonden heeft nimmer tot problemen geleid. Sterker nog; de dagen zijn vaak te kort !!

Tijdens het verblijf kan een ieder die dat wil, deelnemen aan een excursieprogramma naar bijvoorbeeld Krakow, in 2000 de culturele hoofdstad van Europa, Oswiecim (Auschwitz) berucht uit de tweede wereldoorlog, Wielicka, bekend door de zoutmijnen en tevens Unesco monument, een dag skiën in Tatrzanska Lomnica – Slowakije, Skien in Bialka Tatrzanska -een nieuw ontwikkeld, mooi skigebied dicht bij Nowy Targ- hoort ook tot de mogelijkheden. Deelname aan de excursies is bij de totaalprijs inbegrepen, behoudens de toegangsprijzen. E.e.a. is wel afhankelijk van de weers- en wegomstandigheden. Deze excursies zijn zeer de moeite waard, zeker als men iets meer van het land wil zien en beleven.

Vrijdag vertrekken wij ‘s avonds om 19.00 uur uit Zakopane, nadat we daarvoor nog een laatste warme maaltijd genuttigd hebben. Voorzien van een welgevulde maag en een ontbijtpakket gaan we weer non-stop terug naar Den Oever, alwaar we op zaterdag 22-02 om ongeveer 11.00 uur arriveren.

Wat kunt u tijdens deze reis allemaal verwachten?

  • • Een negendaagse reis onder deskundige begeleiding.

  • • Vol pension; ontbijt– lunchpakket- warme maaltijd.

  • • Kamer met douche, toilet, tv.

  • • Royal Class touringcar voorzien van minibar, toilet en dvd.

  • • Excursies. (ondervoorbehoud van weer en wegomstandigheden)

  • • Alle belastingen.

U kunt deze reis boeken door gebruik te maken van ons online-boekingsformulier, of door te bellen met 06-13154978 of 06-13458989