reisvoorwaarden

Vakantie regio Noord

Kosten:

De kosten voor de 9-daagse wintersportreis naar Zakopane bedragen € 525,- per persoon op basis van vol pension. Op basis van half pension (ontbijt + lunchpakket) bedragen de kosten € 465,- per persoon De aanbetaling van 250,- euro p.p. dient bij boeking op het rekeningnummer NL85 RABO 0370 3376 38 ten name van Polentravel / T. Prins overgemaakt te worden onder vermelding van polenreis+eigennaam. Het restant betaalt men voor 1 februari. De volgorde van binnenkomst van de aanbetalingen bepaalt de deelname!

Let op! Voor eenpersoonskamers geldt een toeslag van 75,- euro.

Kinderen tot en met drie jaar betalen op basis van vol pension € 225,- Op basis van half pension (ontbijt + lunchpakket € 225,-

Kinderen tot en met tien jaar betalen op basis van vol pension € 450,- Op basis van half pension (ontbijt + lunchpakket € 400,-

Reis- en annuleringsverzekering:

Deelnemers dienen zelf een reisverzekering af te sluiten. Bij ziekte of ongeval in het buitenland worden de kosten namelijk niet altijd door de zorgverzekeraar of uw verzekeringsmaatschappij vergoed. Ook adviseren wij U een annuleringsverzekering af te sluiten. Vaak kunt U dit gemakkelijk en snel regelen bij uw zorgverzekeraar. De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor geleden schade. De schade dient bij Uw eigen verzekeringsmaatschappij te worden geclaimd. Zorg ervoor dat U de gegevens van uw (reis)verzekering meeneemt.

Grensdocumenten:

Deelnemers dienen zorg te dragen voor een geldig reisdocument (paspoort of Nederlandse identiteitskaart).

Voorkeuren:

Indien u bij boeking een voorkeur (preferentie) opgeeft met betrekking tot uw reis en verblijf zoals bijvoorbeeld: kamers naast elkaar of kamers zo laag mogelijk, dan zullen wij proberen dit te verwezenlijken. U zult begrijpen dat wij u nooit kunnen garanderen dat uw voorkeur gehonoreerd wordt, omdat wij afhankelijk zijn van het aantal kamers, het aantal zitplaatsen, de groepssamenstelling of afhankelijk zijn van derden. Mocht U speciale dieetwensen hebben, vermeld deze dan ook op het boekingsformulier.

Excursie en skibussen:

Sinds een aantal jaren is het een goed gebruik dat we een van onze touringcars tijdens het verblijf in Zakopane inzetten als skibus naar het skigebied van Bialka Tatrzanska. Mocht het onverhoopt een keer voorkomen dat er zoveel belangstelling is voor een excursie zoals Krakau, Auschwitz of bijvoorbeeld de zoutmijnen, dat we hiervoor alle touringcars nodig hebben, dan vervalt de skibus op die dag.

Vertrekpunt 9 daagse skireis Zakopane:

Als vertrekpunt voor de 9 daagse skireis naar Zakopane, maken wij gebruik van wegrestaurant De Zingende Wielen gelegen aan de N99 tussen Hippolytushoef en Den Oever. In overleg kunt U er ook voor kiezen te vertrekken vanaf: Alkmaar (Garage Bak Reizen) en vanaf het Transferium Hoogkerk / Peize. Bij voldoende belangstelling is het in 2023 ook mogelijk in te stappen bij Van der Valk Hengelo.

Vergissingen:

Voor mogelijke zet- en drukfouten en/of vergissingen in dit reisprogramma kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Wij behouden het recht deze te wijzigen of te herstellen.

Aanvullende informatie kunt U krijgen door te bellen met Tim 06-13154978